Total leverandør
Bredt udvalg af øl, sodavand, kildevand og nu også spiritus. Sjøbeck Øl & Vand tilbyder næsten alt i drikkevarer og skulle du mangle et produkt, plejer vi at kunne skaffe det.
Vores sortiment afspejler vores kunder, som strækker sig fra små værtshuse og caféer til natklubber og cocktail-barer. Vi har samtidig også kapaciteten i vores sortiment til at klare store events som koncernjulefrokoster, musikarrangementer og kræmmermarkeder.

Hurtig levering
Bestil inden kl 05.00 og få leveret samme dag! Vi modtager bestillinger via telefon og hjemmeside.
Vi ringer dig gerne op dagen før din levering, så vi kan tage i mod bestilling.
Passer det dig bedre at bestille uden for åbningstid? Så kan du døgnet rundt bestille varer via vores hjemmeside og telefonsvarer.

Telefon 43961605 og hjemmeside www.sjobeck.dk

Nem bestilling – nu også via vores webshop
Som kunde får du dit eget login til vores flotte webshop. Her vil du kunne bestille dine faste varer fra din sortiments-liste eller gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg.
Webshoppen virker både på computer, tablet og smartphone.
Så om du vil bestille via din computer eller bestille direkte fra smartphone eller tablet, mens du står på lageret – så er valget dit.
Ønsker du at bestille i gennem telefonen? Så lad vores sælgere ringe dig op dagen før din levering og tage imod din bestilling.

Erfarent personale
Sjøbeck Øl & Vand blev dannet i 2001, men erfaringen rækker meget længere end dette. De fleste ansatte har tidligere haft ansættelse hos bryggerierne, hvilket giver vores kunder en mere end gennemsnitlig erfaren chauffør eller konsulent.

Effektiv sparringspartner
Har du en Café, Bar, Bodega el. lignende, så har du også brug for en engageret sparringspartner for at skabe mersalg. Sjøbecks konsulenter hjælper dig gerne til at finde nye produkter, idéer og komme med forskellige præmier til events.

POS Merchandise
Kæmpe udvalg af merchandise, blandt andet: glas, kuglepenne, lyskilte, oplukkere, plakater, poloer, skilte, tjenerblokke, T-shirts, ølbrikker og meget mere.

Grafisk assistance
Sjøbeck har egen grafiker der designer for dig. Så står du og mangler en ny prisliste, bordkort eller tilbudsplakat, så koster det dig som kunde ikke en krone.
Alle designs bliver gjort personlige, så de passer til netop din bar.
Se vores tidligere arbejde her.

Gratis fadølsanlæg
Vi tilbyder alle vores samarbejdspartnere gratis leje af fadøls anlæg og barer til deres arrangementer, det skal blot kunne leveres og afhentes sammen med normale leverancer.

SMS Service
Tilmeld dig Sjøbecks SMS-service og vær sikker på ikke at gå glip af en kampagne eller vigtige nyheder. SMS ”SMS START” til 40 51 60 24 (”SMS STOP” for at afmelde)

Ny Facade?
Sjøbeck tilbyder hjælp til facade renovering hos alle vores samarbejdspartnere.
Vores grafiker designer facaden efter dine ønsker og de pringes på kvalitetsskilte.
Kontakt din konsulent og hør nærmere. Se vores tidligere arbejde her.