Hvem er vi?

Sjøbeck Øl og Vand A/S er et selvstændigt øldepot, som er stiftet i 2001 af Annette og Johnny Sjøbeck. Vi er bosiddende i Rødovre og bringer øl, vin, sodavand, kildevand og spiritus ud til virksomheder i Storkøbenhavn og dele af Sjælland. Derudover har vi også fadølsanlæg med tilhørende fustager.
Vi er i dag 32 ansatte, som giver os stor mulighed for fleksibilitet i virksomheden – dette er også noget som har afspejlet sig i vores store fremgang. I 2007 og 2017 blev vi kåret som Gazellevirksomhed af Dagsbladet Børsen.
Det var en stor ære for os, for ud over anerkendelsen af, at vi er en virksomhed i vækst og økonomisk stabilitet, vidner kåringen også om den store entreprenørånd og det engagement, som alle vores medarbejdere lægger i arbejdet.

God, gammeldags service!

Vores mål er at give god, gammeldags service – det vil sige den service, som de store øldepoter leverede i gamle dage, hvor de bragte varer ud hver uge. Der er især en fordel for kunder med små lagerrum, da de ikke behøver at bestille varer hjem i store mængder.
Vi sørger for at tingene bliver sat på plads på lageret, så de er klar når I skal bruge dem.

En leverandør, en regning, en levering!

Med vores brede sortiment af produkter, kan vi sørge for, at du kun behøver handle et sted for at få fat i alle dine drikkevarer.
Selvom Carlsberg og Tuborgs produkter er det vi sælger mest – så kan vi som øl leverandør, også tilbyde produkter fra andre kendte mærker som; Krenkerup, Nørrebro Bryghus, Gourmet Bryggeriet, Vestfyen, Maribo, Royal Unibrew, Wiibroe, Refsvindinge, Ølfabrikken – samt økologisk øl fra Thisted Bryghus og så har vi ikke engang nævnt dem alle. Se hele vores store udvalg af øl her.
Blandt læskedrikke, dækker vi alt fra Coca Cola, Fanta, Squash og Cocio over til Frem, Harboe og økologiske Søbogård.
Vi sælger også Redbull, Cult, Smirnoff Ice, Breezer og Somersby.
Vin af forskellige sorter kan vi også klare i både store og små flasker.
I 2015 er vi også begyndt at sælge spiritus og har allerede nu et kæmpe sortiment på næsten 300 varer, som gør at vi har noget til enhver lejlighed.
Vi ved af erfaring, at ikke alle værtshuse, restauranter eller barer har de samme behov og derfor skal man ikke være begrænset af leverandørens sortiment. Derfor er vores fulde sortiment på over 900 produkter, så vi kan levere lige præcis det du vil have.
Derudover har vi med vores stærke netværk af leverandører også gode muligheder for at skaffe specielle produkter, som ikke kan findes i normal handel. Ring eller skriv til os hvis du har ønsker, som ikke findes på vores hjemmeside.

Ekstra service, hvis du er kunde hos Sjøbeck.

Som en ekstra service til vores faste kunder, tilbyder vi grafisk arbejde i form af prislister, tilbud, åbningstider med mere. Vi tilbyder også hjælp til facade renovering hos alle vores samarbejdspartnere.
Dette brede sortiment – sammen med vores gode gammeldags service og sunde værdier – håber vi vil gøre os til din foretrukne leverandør.


Historie

Sjøbeck Øl og Vand åbnede første gang dørene som Sjøbeck Catering i 2001.
Der har ikke stået stille siden - vi har oplevet udvidelser og flytninger, brygget vores egne øl og endda fået en Gazellepris!
Derudover havde vi en helt speciel rolle, da det kom til den meget populære Gl. Carlsberg Lager!
Læs mere om hvordan det hele er gået til - og hvad der har gjort os til dem vi er i dag.


Personale

Sjøbeck Øl og Vand er sammensat af en masse fantastiske mennesker i alle aldre - fælles om at yde god gammeldags service.
Vores personale arbejder hver dag hårdt for at vi kan levere den bedste service til vores kunder.
Vi mener at have de bedste chauffører, lagerfolk og kontor-personale, der kan findes :)