God gammeldags service

Sjøbeck Øl og Vand A/S er et selvstændigt øldepot, som er stiftet i 2001 af Annette og Johnny Sjøbeck.
Vi er bosiddende i Rødovre og bringer øl, vin, sodavand, kildevand og spiritus ud til virksomheder i Storkøbenhavn og dele af Sjælland. Derudover har vi også fadølsanlæg med tilhørende fustager.

Sunde værdier og udvikling
Vores mål er at give god, gammeldags service – det vil sige den service, som de store øldepoter leverede i gamle dage, hvor de bragte varer ud hver uge. Det er især en fordel for vores kunder med små lagerrum, da de ikke behøver at bestille varer hjem i store mængder.

Sjøbeck og Humle 2
I 2003 udvidede Sjøbeck forretningen med købet af Humle 2. Humle 2 var et selvstændigt øldepot ligesom Sjøbeck Øl og Vand A/S. Humle 2 tilføjede nye kunder, som vi stadig har glæden af den dag i dag.

Gazelleprisen
Vi er i dag 20 ansatte og har i de seneste år oplevet stor fremgang. I 2007 blev vi kåret som gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen. Det er en stor ære for os, for ud over anerkendelsen af, at vi er en virksomhed i vækst og økonomisk stabilitet, vidner kåringen også om den store entreprenørånd og det engagement, som alle vores medarbejdere lægger i arbejdet.

Sjøbeck Øl og Vand og Omegnens Øl og Vand
D. 1. december 2010 foretog vi endnu en udvidelse med købet af Omegnens Øl og Vand.
Udvidelsen gav os både materiale og personale, som vi ikke vil være foruden i dag. Her overtog vi kunder, lastbiler, fadølsanlæg og chauffører. Omegnens Øl og Vands personale og kunder mærkede meget lidt til omlægningen, da grundværdien; God, gammeldags service var gældende begge steder.

Gamle Carlsberg Lager
Da Gamle Carlsberg Lager, og senere Carls Lager, udgik fra markedet, var der stadig en stor efterspørgsel på øllen. Sjøbeck fik derfor produceret deres egen lager-øl, Gamle Jacob, som overtog pladsen.
Den store succes af Gamle Jacob blev også til et samtaleemne på et møde mellem Johnny Sjøbeck og Carlsberg, en beskeden dag på Rebæk Bodega, i Hvidovre. Markedet manglede en lager øl og Johnny opfordrede til at Gamle Carlsberg Lager kom tilbage igen. Der blev ringet rundt og undersøgt mulighederne og inden frokosten var omme, var det bestemt at Gamle Carlsberg Lager skulle tilbage på markedet.
Og sådan blev Carlsbergs ældste produkt genoplivet over 3 x 3 håndmadder mellem Johnny Sjøbeck, Peter Quist og Henrik Vang.

Gamle Carlsberg Lager kom på markedet igen d. 5. marts 2012.

Flytning til nyt domicil
På grund af flere års vokseværk, var Dalager 3-5 desværre blevet for småt. Omegnens gamle bygninger på Korsdalsvej 113 blev derfor klargjort og D. 1. marts 2013 flyttede vi ind i de nye bygninger, så vi kunne få mere plads til at servicere alle vores kunder på den bedste måde.

Otto Chili Lakrids Øl
Selvom det var dejligt at kunne sælge Gamle Carlsberg Lager igen, så var der charme ved at producere sin egen øl. Det lagde grundlaget for fødslen af Otto. Otto blev født som en chili-lakrids øl, for at appellere til det voksende marked for special-øl. Otto kom på markedet i april 2013. Bryggeriet vi samarbejdede med lukkede og Otto åndede derfor ud i januar 2014. Det er dog ikke det sidste der ses til Otto – fortsættelse følger…

Spiritus
Vi har gennem alle årene løbende udvidet vores sortiment gennem efterspørgsel. I 2015 foretog vi den største udvidelse i vores historie, med introduktionen med spiritus. Vi har nu et kæmpe udvalg, som kan imødekomme alt fra små værtshuse, caféer og natklubber til koncernjulefrokoster og arrangementer.

Snacks / Chips
For første gang bevæger Sjøbeck sig udenfor drikkevarer, med tilføjelsen af snacks.
Februar 2016 startede salget af Kims Chips, Pringles og flæskesvær.

Otto vender tilbage!
2016 vender Otto Chili Lakrids Øl tilbage. Samme smag, men med en flot ny etikette.


Personale

Sjøbeck Øl og Vand er sammensat af en masse fantastiske mennesker i alle aldre - fælles om at yde god gammeldags service.
Vores personale arbejder hver dag hårdt for at vi kan levere den bedste service til vores kunder.
Vi mener at have de bedste chauffører, lagerfolk og kontor-personale, der kan findes :)