+45 43 96 16 05       Dag-til-dag-levering       God gammeldags service

Hurtigere, bedere og nemmere webshop, men samme gode service!


Hvad kan, og hvorfor er der kommet ny hjemmeside.

Hos Sjøbeck vil vi gerne gå forrest, når det kommer til at forbedre kundeoplevelsen og forbedre servicen. Derfor har vi lagt en masse arbejde i vores nye hjemmeside, så den kan gøre det nemmere, og mere interesant at handle på vores webshop, og dernmed også at være kunde hos Sjøbeck.

Ud over det nye flotte design har vores nye hjemmeside fået flere filtreringsmuligheder så du nemmere kan finde det produkt du søger, desuden har vi tilføjet produktbeskrivelser så du hurtig kan orientere dig om proukternes egenskaber.

Du kan naturligvis stadig bestille vare via hjemmesiden, men på vores nye webshop vil du kunne se tilbage på alle dine fakturaer hvad endten du har bestilt via hjemmesiden eller pr. telefon. 

Login for at benytte webshop

Som erhverskunde hos Sjøbeck får du tildelt et login så du kan benytte webshoppen, hvis du ikke i forvejen er i besidelse af et login skal du blot kontakte Christian Sjøbeck på cs@sjobeck.dk så opretter han et login til dig.

Fuldt sortiment, online!

På vores webshop vil du altid kunne følge med i de nye ankommende produkter, du vil naturligvis også altid kunne surfe rundt og lade dig inspirer til at prøve noget ny i vores store sortiment. Endvidere vil der på forsiden være aktuelle tilbud, og kampanger, så husk at følge med så du er opdateret på de gode tilbud inden din næste bestilling.

Automatisk levering og betaling

Fordelen ved en fast leverandør er trygheden i en aftale man kan regne med.
En bestilling på hjemmesiden er ikke anderledes end hvis du bestilte via telefon eller den gamle web-formular.
Fristen er den samme og dagene er de samme, lige som du kender dem. Bestiller du uden for hverdagene vil vi som altid forsøge at være dig behjælpelig så godt som vi kan.

Betaler du via PBS, får tilsendt en PDF-regning eller papir-faktura, så fortsætter det også sådan.

 

 

test