+45 43 96 16 05       Dag-til-dag-levering       God gammeldags service

Lær os bedre at kende

Mød Sjøbeck Øl og Vand A/S

Hvem er vi?


Sjøbeck Øl og Vand A/S er et selvstændigt øldepot, som er stiftet i 2001 af Annette og Johnny Sjøbeck.

Vi er bosiddende i Rødovre og bringer øl, vin, sodavand, kildevand og spiritus ud til virksomheder i Storkøbenhavn og dele af Sjælland. Derudover har vi også fadølsanlæg med tilhørende fustager.

Vi er i dag 32 ansatte, som giver os stor mulighed for fleksibilitet i virksomheden – dette er også noget som har afspejlet sig i vores store fremgang.

I 2007 og 2017 blev vi kåret som Gazellevirksomhed af Dagsbladet Børsen. Det var en stor ære for os, for ud over anerkendelsen af, at vi er en virksomhed i vækst og økonomisk stabilitet, vidner kåringen også om den store entreprenørånd og det engagement, som alle vores medarbejdere lægger i arbejdet.

Billede
Billede

God, gammeldags service!

Vores mål er at give god, gammeldags service – det vil sige den service, som de store øldepoter leverede i gamle dage, hvor de bragte varer ud hver uge.

Det er især en fordel for kunder med små lagerrum, da de ikke behøver at bestille varer hjem i store mængder. Vi sørger for at tingene bliver sat på plads på lageret, så de er klar når I skal bruge dem.

En leverandør, en regning, en levering!


Med vores brede sortiment af produkter, kan vi sørge for, at du kun behøver handle et sted for at få fat i alle dine drikkevarer.

Vi ved af erfaring, at ikke alle værtshuse, restauranter eller barer har samme behov og derfor vil du som kunde hos os, ikke være begrænset af udvalget fra ét bryggeri - her kan du bestille øl fra Carlsberg, Faxe Kondi fra Royal Unibrew og sodavand fra FREM fra én og samme leverandør.

Vi har et stort udvalg af produkter fra:


›  Carlsberg
›  Tuborg
›  Nørrebro Bryghus
›  Hancock
›  Vestfyen
›  Skovlyst
›  Refsvindinge
›  Krenkerup
›  Thisted Bryghus
›  og mange flere..

Billede

 

 

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe!


Ekstra service til vores kunder

Grafisk arbejde, tilbud, åbningstider og meget mere


Vi tilbyder også hjælp til facade renovering hos alle vores samarbejdspartnere. Dette brede sortiment – sammen med vores gode gammeldags service og sunde værdier – håber vi vil gøre os til din foretrukne leverandør.

Har du brug for hjælp, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Du har mulighed for at ringe eller skrive til os.